Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tränarpresentation 2022


Helena Lindblom 
Vecka 30, 31 och 32

Huvudtränare i Stenungsunds KK. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har haft landslagsåkare på SM, NM och internationell nivå. Arbetar tillsammans med Duran O´Hara Lindblom.

Duran O´Hara Lindblom
Vecka 30, 31 och 32

Arbetar som tränare i Stenungsunds KK. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har själv lång erfarenhet som aktiv åkare, varit med i landslaget och tagit medaljer både på SM och NM. Arbetar tillsammans med Helena Lindblom.

Nora Ask 
Vecka 30, 31 och 32 

Nora är utbildad Teknisk specialist med mästerskapslicens. Hon slutade som aktiv åkare våren 2016. Hösten 2016 gick hon första utbildningen för att bli nationell teknisk specialist och hösten 2017 gick hon vidareutbildningen. Dömer allt från klubbtävlingar till elitserie och är aktiv i hela Sverige. Det viktigaste för Nora är att få en förståelse hos åkare och tränare, för att det var något hon själv saknade när hon själv var åkare.Boka en timme med Nora så kan hon gå igenom dina program inför säsongen så att du kan få ut så mycket poäng som möjligt. Hon kan gå igenom dina program, kolla igenom piruetter och steg, samt ge dig en bra och konstruktiv rådgivning.

Albin Boudrée 
Vecka 30 och 31 

Albin Boudrée är utbildad på artistutbildningen Performing Arts School. Han har gått utbildningar både inom konståkningen, sisu och dansen. Albin brinner för lärandet och har undervisat både nationellt och internationellt på dansskolor och konståkningsklubbar. Under säsongen 19/20 åkte han runt med sitt egna workshops koncept till ett flertal klubbar runtom i Sverige och fått fantastiska recensioner. Han arbetade under 2020-2021 som producent och koreograf för invigningen och galan som visades under VM i konståkning 2021 i Ericsson Globe, Stockholm. Albin ser fram emot att få jobba på Stenungsundslägret. 
Ett av passen sommaren 2021 ses här: https://m.youtube.com/watch?v=MsSbgiOmKmE

Christina Halmi
Vecka 30 och 31

Huvudtränare i IFK Lidingö Konståkningsklubb och har Steg 4.
Tidigare verksam som domare och teknisk kontrollant på högsta nationella nivå.
Ledarskapsutbildning. Ingick tidigare i Svenska landslags ledarteamet - brinner för nytänkande, utveckling och att hitta sätt för varje åkare att utvecklas på bästa sätt.
Tamara Kuchiki Girdland
Vecka 30 och 31

Tamara är tränare i Göteborgs KK singel och Trelleborgs KK. Hon har tränarutbildningar från såväl USA:s Professional Skaters Association som special tränarutbildning steg 4 från SKF. Hon har varit i USAs landslag för både singel- och isdansåkning från 1990 till 1996. Hon har arbetat som tränare och koreograf för såväl nybörjare som världselit sedan 1994 i USA; Asien och Sverige. 

Susanne Olsson
Vecka 30 och 31

Huvudtränare i Mörrums KK. Högsta tränarutbildning 4 samt 3-årig lärarutbildning. Brinner för teknik och utveckling. Landslagstränare med mångårig internationell erfarenhet.

Anne-Louise Elwing
Vecka 31 och 32.

Huvudtränare i Uddevalla KF. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har haft landslagsåkare på SM, NM och Internationell nivå.

Evgueni Loutkov
Vecka 31 och 32

Evgueni har utsökt teknik med en omfattande tränarerfarenhet med åkare på landslagsnivå och på internationell tävlingsnivå som t.ex. OS. Evgueni har tränarutbildning steg 4B – landslagstränarnivå.

Galina Loutkova 
Vecka 31 och 32

Hon har tränarutbildning steg 4B – landslagstränarnivå.

Felicia Willman
Vecka 31 och 32

Felicia tävlade för Uddevalla KF i A-serien och jobbar nu 75% som tränare i samma klubb. Hon har tränarutbildning steg 3 och har även genomgått FUT genom SISU som rä fortsättningsutbildning för tränare. Hon arbetar med åkare på alla nivåer från skridskoskola till elit.

Mathias Andersson
Vecka 30

Mathias är 28 år gammal och är tränare i Västra Frölunda Konståkningsklubb. Han avslutade sin aktiva karriär år 2014 med 7 SM medlajer varav ett guld (JSM). Han har högsta nationella tränarutbildningen 4B och är även utbildad idrottsmassör. Han har elever från nybörjare till elitserienivå.

Minna Löfqvist
Vecka 30 

Minna är aktiv åkare på A-nivå i Tibro konståkningsklubb. Vid sidan om konståkningen läser hon sjuksköterskeprogrammet vid högskolan i Skövde. Minna har varit tränare i 7 år och har tränarutbildning steg 2B och domarutbildning steg 1. Minna har genomgått tränarutbildning för bland annat Sofhia Wigren och Michaela Nitulescu. Hon har auskulterat för bland andra Susanne Olsson. I juni 2021 tog Minna studenten från Malmö idrottsgymnasium där hon läst NIU (nationellt godkända idrottsutbildningar) med konståkningsinriktning. Minna är själv aktiv som åkare på A-nivå. 

Sanna Norén 
Vecka 32

Sanna är anställd på heltid som huvudtränare i Konståkningsklubben Trollhättan & Vänersborg där hon tränar åkare från nybörjare till Elitserien. Hon har tidigare varit aktiv som Junior A under många år & därefter erfarenhet av att döma klubb- & A-tävlingar under en femårsperiod. Hon jobbar även som koreograf samt har undervisat i dans. Sanna har Tränarutbildning steg 4B samt en Kandidatexamen inom Träning, Kost och Hälsa via Högskolan i Halmstad. Är även utbildad Träningsrådgivare, Personlig tränare, Fystränare, Massör samt Diplomerad löpcoach.

Tränarna arbetar delvis tillsammans på isen.

Antalet tränare på is och markträning varierar.

 

logo

Stenungsunds KK
föreningskod S33
  
 
SPONSORER
PLATINUMSPONSORER
 SLS logo

 

ICA Kvantum

 

Indus

 

SPONSORER

  
Nya Stiggans Billack AB
   Fiskhuset
 STC 
   
 
   
  Lokaltidningen 
   logo
 

Postadress:
Stenungsunds KK - Konståkning
Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2
44447 Stenungsund

Besöksadress:
Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2
44447 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info