Hoppa till sidans innehåll

Tränarpresentation 2021


Helena Lindblom 
Vecka 30, 31 och 32

Huvudtränare i Stenungsunds KK. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har haft landslagsåkare på SM, NM och internationell nivå. Arbetar tillsammans med Duran O´Hara Lindblom.

Duran O´Hara Lindblom
Vecka 30, 31 och 32

Arbetar som tränare i Stenungsunds KK. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har själv lång erfarenhet som aktiv åkare, varit med i landslaget och tagit medaljer både på SM och NM. Arbetar tillsammans med Helena Lindblom.

Albin Boudrée 
Vecka 30 och 31
 

Albin Boudrée är utbildad på artistutbildningen Performing Arts School. Han har gått utbildningar både inom konståkningen, sisu och dansen. Albin brinner för lärandet och har undervisat både nationellt och internationellt på dansskolor och konståkningsklubbar. Under säsongen 19/20 har han åkt runt med sitt egna workshops koncept till ett flertal klubbar runtom i Sverige och fått fantastiska recensioner. Han arbetar också under 2020-2021 som producent och koreograf för invigningen och galan som visas under VM i konståkning 2021 som går i Ericsson Globe, Stockholm. Albin ser fram emot att få jobba på Stenungsundslägret. 
Ett av passen sommaren 2021 ses här: https://m.youtube.com/watch?v=MsSbgiOmKmE

Susanne Olsson
Vecka 30 och 31

Huvudtränare i Mörrums KK. Högsta tränarutbildning 4 samt 3-årig lärarutbildning. Brinner för teknik och utveckling. Landslagstränare med mångårig internationell erfarenhet.

Christina Halmi
Vecka 30

Huvudtränare i Djurgårdens IF och har Steg 4.
Tidigare verksam som domare och teknisk kontrollant på högsta nationella nivå.
Ledarskapsutbildning. Ingick tidigare i Svenska landslags ledarteamet - brinner för nytänkande, utveckling och att hitta sätt för varje åkare att utvecklas på bästa sätt.

Anne-Louise Elwing
Vecka 31 och 32.

Huvudtränare i Uddevalla KF. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har haft landslagsåkare på SM, NM och Internationell nivå.

Felicia Willman
Vecka 31 och 32

Felicia tävlade för Uddevalla KF i A-serien. Hon jobbar 75% som tränare och är under utbildning via SKF:s nya steg 3 utbildning. Hon arbetar med åkare på nivå från skridskoskola till elit.

Evgueni Loutkov
Vecka 30 och 31

Evgueni har utsökt teknik med en omfattande tränarerfarenhet med åkare på landslagsnivå och på internationell tävlingsnivå som t.ex. OS. Evgueni har tränarutbildning steg 4B – landslagstränarnivå.

Galina Loutkova 
Vecka 30 och 31

Hon har tränarutbildning steg 4B – landslagstränarnivå.

Ellen Nyman
Vecka 32

Tränare och koreograf i KK Trollhättan Vänersborg, och har en pågående tränarutbildning på steg 3. Hon påbörjade sin tränarkarriär samtidigt som hon själv tränade och tävlade i A-serien för cirka 8 år sedan. Nu är hon vikarierande huvudtränare där hon har åkare på alla nivåer, från steget efter skridskoskolan till dem som landar dubbel axel. Ellen har auskulterat för bland annat Anne-Louise Elwing, Regina Jensen, Sofia Wigren och Shanetta Folle.

Mathias Andersson
Vecka 30 och 31

Mathias är 28 år gammal och är tränare i Västra Frölunda Konståkningsklubb. Han avslutade sin aktiva karriär år 2014 med 7 SM medlajer varav ett guld (JSM). Han har högsta nationella tränarutbildningen 4B och är även utbildad idrottsmassör. Han har elever från nybörjare till elitserienivå.

Tamara Kuchiki Girdland
Vecka 30 och 31

Tamara är tränare i Göteborgs KK singel och Trelleborgs KK. Hon har tränarutbildningar från såväl USA:s Professional Skaters Association som special tränarutbildning steg 4 från SKF. Hon har varit i USAs landslag för både singel- och isdansåkning från 1990 till 1996. Hon har arbetat som tränare och koreograf för såväl nybörjare som världselit sedan 1994 i USA; Asien och Sverige. 

Nicolina Lundgren
Vecka 31

Nicolina är utbildad tränare steg och arbetet med åkare på alla nivåer, nybörjare till elitåkare. Hon är verksam i Borås Konståkningsklubb på heltid. Är legitimerad dietist och föreläser inom idrottsnutrition. Hon har även genomgått flertalet tränarskapskurser på högskolenivå. 

Caroline Nithander
Vecka 32

Caroline Nithander är utbildad i New York och har undervisat i över 16 år. Hon har bla dansat för Alcazar och Eurovision Song Contest för Lettland och koreograferat på event som Scandinavian Salsa Congress, Gothia och Partille Cup, Scandinavium och på mindre teatrar i Göteborgsregionen. Hon har undervisat på Högskolan för scen och musik och varit gästlärare på Danscentrum väst i Göteborg under flera år. Hon är grundare och huvudkoreograf till Göteborgsbaserade danskompaniet Contemporary Art Dance och har även startat ungdomskomaniet CAD-young.

Minna Löfqvist
Vecka 30 och 31

Tränare i Lunds konståkningsklubb. Har varit tränare i 7 år. Har tränarutbildning steg 2A (planerar att genomföra steg 2B under våren). Har genomgått tränarutbildningar hos bland annat Sofhia Wigren och Michaela Nitulescu. Har askulterat för bland annat Susanne Olsson. Minna tar studenten från Malmö idrottsgymnasium till sommaren där hon läst NIU (nationellt godkända idrottsutbildningar) med konståkningsinriktning. Minna är själv aktiv som åkare på A-nivå. 

Tränarna arbetar delvis tillsammans på isen.

Antalet tränare på is och markträning varierar.

 

logo

Stenungsunds KK
föreningskod S33
 
  
 
SPONSORER
PLATINUMSPONSORER
 SLS logo

ICA Kvantum

Indus

SPONSORER

  
  logo 
 STC 
Renova
   
 Stenungsbaden
 Fiskhuset  
  Lokaltidningen 
   
 

 

Postadress:
Stenungsunds KK - Konståkning
Box 133
44422 Stenungsund

Besöksadress:
Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2
44447 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info