Hoppa till sidans innehåll

Tränarpresentation 2020


Helena Lindblom 
Vecka 30, 31 och 32

Huvudtränare i Stenungsunds KK. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har haft landslagsåkare på SM, NM och internationell nivå. Arbetar tillsammans med Duran O´Hara Lindblom.

Duran O´Hara Lindblom
Vecka 30, 31 och 32

Arbetar som tränare i Stenungsunds KK. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har själv lång erfarenhet som aktiv åkare, varit med i landslaget och tagit medaljer både på SM och NM. Arbetar tillsammans med Helena Lindblom.

Kicki Nilsson
Vecka 32

Högsta tränarutbildning 4B samt GIH utbildning. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Håller i tränarutbildningar. Går att boka för koreografi.

Albin Boudrée 

Albin Boudrée är utbildad på artistutbildningen Performing Arts School. Han har gått utbildningar både inom konståkningen, sisu och dansen. Albin brinner för lärandet och har undervisat både nationellt och internationellt på dansskolor och konståkningsklubbar. Under säsongen 19/20 har han åkt runt med sitt egna workshops koncept till ett flertal klubbar runtom i Sverige och fått fantastiska recensioner. Albin ser fram emot att få jobba på Stenungsundslägret.

Susanne Olsson
Vecka 30 och 31

Huvudtränare i Mörrums KK. Högsta tränarutbildning 4 samt 3-årig lärarutbildning. Brinner för teknik och utveckling. Landslagstränare med mångårig internationell erfarenhet.

Christina Halmi
Vecka 30 och 31

Huvudtränare i Enebybergs IF Steg 4
Tidigare verksam som domare och teknisk kontrollant på högsta nationella nivå.
Ledarskapsutbildning. Ingick tidigare i Svenska landslags ledarteamet - brinner för nytänkande, utveckling och att hitta sätt för varje åkare att utvecklas på bästa sätt.

Hillevi Glantz
Vecka 30 och 31

Hillevi är 34 år gammal, har SKF´s utbildning 4B. Askulterat för flera nternationella tränare, upplärd av Nelli Pylkiina i Lidköpings KK. Arbetar i Göteborgs Konståkningsakademi.

Anställd av Polyolympia Idrottsspecialskola i Göteborg och Göteborgs KK.

Jobbar tillsammans med Stanislav Kovalev.

Anne-Louise Elwing
Vecka 31 och 32.

Huvudtränare i Uddevalla KF. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har haft landslagsåkare på SM, NM och Internationell nivå.

Felicia Willman
Vecka 31 och 32

Felicia tävlade för Uddevalla KF i A-serien. Hon jobbar 75% som tränare och är under utbildning via SKF:s nya steg 3 utbildning. Hon arbetar med åkare på nivå från skridskoskola till elit.

Evgueni Loutkov
Vecka 32

Evgueni har utsökt teknik med en omfattande tränarerfarenhet med åkare på landslagsnivå och på internationell tävlingsnivå som t.ex. OS. Evgueni har tränarutbildning steg 4B – landslagstränarnivå.

Galina Loutkova 
Vecka 32

Hon har tränarutbildning steg 4B – landslagstränarnivå.

Ellen Nyman
Vecka 32

Ellen är tränare och koreograf, har tränarutbildning steg 2 och har under säsongen påbörjat steg 3. Hon påbörjade sin tränarkarriär samtidigt som hon själv tränade och tävlade i A-serien. Nu är hon vikarierande huvudtränare i KK Trollhättan Vänersborg där hon har åkare på alla nivåer. Ellen har auskulterat för bland annat Anne-Louise Elwing, Regina Jensen, Sofia Wigren och Shanetta Folle.


Mathias Andersson
Vecka 30 och 31

Mathias har tränarutbildning 4B, har tidigare varit elitåkare. Han har tagit 7 SM-medaljer med JSM-guld och SM-silver som främsta meriter.
Han är även utbildad idrottsmassör och är tränare i Västra Frölunda KK där han har elever från nybörjare till elitserienivå.


Tamara Kuchiki Girdland
Vecka 30, 31 och 32

Tamara är huvudtränare i Göteborgs konståkningsakademi. Hon har tränarutbildningar från såväl USA:s Professional Skaters Association som special tränarutbildning steg 4 från SKF. Hon har varit i USAs landslag för både singel- och isdansåkning från 1990 till 1996. Hon har arbetat som tränare och koreograf för såväl nybörjare som världselit sedan 1994 i USA; Asien och Sverige. 

Caroline Nithander
Vecka 32
Caroline Nithander är utbildad i New York och har undervisat i över 16 år. Hon har bla dansat för Alcazar och Eurovision Song Contest för Lettland och koreograferat på event som Scandinavian Salsa

Congress, Gothia och Partille Cup, Scandinavium och på mindre teatrar i Göteborgsregionen. 
Hon har undervisat på Högskolan för scen och musik och varit gästlärare på Danscentrum väst i Göteborg under flera år. Hon är grundare och huvudkoreograf till Göteborgsbaserade danskompaniet Contemporary Art Dance och har även startat ungdomskomaniet CAD-young.

 

 

Tränarna arbetar delvis tillsammans på isen.

Antalet tränare på is och markträning varierar.

 

logo

Stenungsunds KK
föreningskod S33
 
  
 
HUVUDSPONSOR

SPONSORER

 
 Indus 
  
  logo 
 
 STC   
 
 Renova
 
 
   
 Stenungsbaden
 Fiskhuset  
 
    
  Lokaltidningen   
  
    
 Berge 
 
  Din Vet Logga   
 
 

 

 

 

 

 

 

 

HSO-loggacmyk

Postadress:
Stenungsunds KK - Konståkning
Box 133
44422 Stenungsund

Besöksadress:
Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2
44447 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info