Hoppa till sidans innehåll

Konståkning


Konståkning

För dig som tycker att det var roligt i Skridskoskolan och vill fortsätta att lära dig mer om konståkningens grunder finns det möjlighet att fortsätta inom konståkning. Detta sker när tränarna i Skridskoskolan meddelar att det är dags att ta klivet från Skridskoskolan till Konståkning.

Målet är att åkarna ska lära sig grunderna i konståkning och slutligen ta av hjälmen (vilket sker när huvudtränaren anser att det är dags). 
(I Stenungsunds Konståkningsförening finns brons-, silver- och guldmärke och när åkaren har klarat guldmärket tas hjälmen av).

I konståkning är det färre aktiva på isen än under skridskoskolan vilket gör att avgifterna ökar. Vi har även anställda tränare för att få en bra kontinuitet och upplägg i träningen.

För vårterminen 2022 är grundavgiften 1790:-/termin och sedan tillkommer 500:-/timme, dvs om åkaren tränar 3 timmar kostar det 2790:-/termin.

För att föreningen ska fungera behöver också föräldrar & vårdnadshavare engagera sig i de aktiviteter föreningen bidriver såsom funktionärer vid tävlingar, delta i försäljningsaktiviteter osv. Se mer under fliken föräldraengagemang, https://www.stekk.se/konstakning/foraldraengagemang/.

Uppdaterad: 12 JAN 2022 19:24 Skribent: Maria Vahnberg
E-post: Adressen Gömd

logo

Stenungsunds KK
föreningskod S33
  
 
SPONSORER
PLATINUMSPONSORER
 SLS logo

 

ICA Kvantum

 

Indus

 

SPONSORER

  
Nya Stiggans Billack AB
   Fiskhuset
 STC 
   
 
   
  Lokaltidningen 
   logo
 

Postadress:
Stenungsunds KK - Konståkning
Box 133
44422 Stenungsund

Besöksadress:
Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2
44447 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info