Hoppa till sidans innehåll

Försäljning/lotterier


Försäljningsgruppen består av Anders Nordlander, Karin Weichert och Emma Nilsson och har i samråd med beslutat att genomföra fyra försäljningar under året 2021. Vårt mål är att öka tydligheten kring försäljningsuppdragen så att du som säljare får en större överblick på dina åtaganden i föreningen.

Se kontaktuppgifter längre ner på denna sida

Glöm inte att handla via Sponsorhuset när du e-handlar, det tjänar både du och föreningen på! Se länk längst ner på startsiden!

Försäljningsplan 2021

1. Inför påsk skedde försäljning av kakor/knäckebröd/godis.

Kakförsäljningen drog in 19 197:- till klubben i mars 2021! Bra jobbat allihop!

2. Inför sommaren planeras en försäljning av kryddor, oljor och honungssorter.

Årets kryddförsäljning drog in 3843:- till klubben maj 2021.

Ingen försäljning under sommarlägren.

3. I september säljer vi NewBody.

I samband med att träningen börjar så drar vi igång en försäljning av Newbody. Nytt för i år är att det finns tre olika varumärken inom Newbody Family och alla säljs via en och samma katalog. Det är som vanligt omtyckta basplagg och smarta funktionsplagg men även spicy dreams; kryddor, oljor och honungssorter av toppkvalitet och sist men inte minst home seremonies produkter; tvål, ljus, doftljus och heminredning som ger en lyxigare glans åt vardagen. Varje produkt säljs för 150 kr och förtjänsten till föreningen blir 37 kr/såld produkt. Newbody är en lättsåld och välkänd produkt som sålts i föreningen under många år. Vi är tidigt ute för att vara först ut på hösten!

Kunderna kan välja att få produkterna via sin säljare eller direkt (2-5 leveransdagar). Om direktbeställningen består av minst 6 produkter är den fraktfri. Ingen försäljning är för liten - tillsammans kan vi göra skillnad!

Försäljningen kommer att pågå under perioden 23/8-27/9 med leverans under vecka 38.

För att sälja registrerar du dig via länken nedan och du lägger själv in dina och kundernas beställningar. Ett tips är att sprida länken på de sociala medier du är aktiv på!

https://www.newbody.se/reg/TDGRCUR

Information om hur betalningen sker kommer i samband med att varorna levereras.

Administratör för denna försäljning är Anders Nordlander, mobil 0730-591386 (Emmies pappa).

4. Inför jul säljer vi julblommor från Tulpankungen vilket föreningen gjort under flera år. Föreningen tjänar 30% av försäljningssumman så fort vi sålt för 10.000:-, produktpriset varierar. Vi säljer med hjälp av katalog som kommer finnas i ishallen för avhämtning vid bestämda tidpunkter. Ansvarig för försäljningen: inte beslutat ännu.

Mer information kommer i separat brev.

Inbetalning av försäljningarna kommer att ske via swish eller bankgiro med ett sista inbetalningsdatum, information om det kommer tillhandahållas då ni hämtar produkterna.

Det finns många eldsjälar i föreningen som i dessa tuffa tider vill stödja föreningen genom ytterligare försäljningsuppdrag. Dessa läggs utanför försäljningsgruppens ansvar.
Bl a har ljus sålts under februari, Idrottsrabatten och påskblommor under mars.

Ljusen gav 10 000:- och påskblommorna 10 756:- till klubben i mars-april 2021! Fantastiskt bra jobbat allihop!

Till jul säljer vi även Sill från Klädesholmen

Maila This is a mailto link senast 29/10 hur många burkar du vill ha, samt namn & telefonnummer. Utlämning sker tisdag 7/12 vid arenan.

KONTAKTUPPGIFTER för försäljningsgruppen: Anders Nordlander: This is a mailto link, Tel: 0730-591386, Karin Weichert: This is a mailto link Tel: 0732-018483 och Emma Nilsson: This is a mailto link  Tel: 0739-12528

Uppdaterad: 13 SEP 2021 20:50

Postadress:
Stenungsunds KK - Konståkning
Box 133
44422 Stenungsund

Besöksadress:
Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2
44447 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info