Hoppa till sidans innehåll

Samarbetsavtal

12 DEC 2017 13:00
  • Skapad: 12 DEC 2017 13:00

Stenungsunds Konståkningsklubb och Stenungsunds Montessoriskola sluter samarbetsavtal

I fredags slöt Stenungsunds Konståkningsklubb och Stenungsunds Montessoriskola ett samarbetsavtal där Stenungsunds Konståkningsklubb kommer att ta hand om skridskoundervisningen för skolan.

 "Att kunna erbjuda våra elever en kvalitativ utbildning även på is gläder oss mycket, ”säger Stenungsunds Montessorieskolas Ordförande Christina Laneby, genom samarbete stöttar vi även en aktiv, välrenommerad klubb och våra elever får uppleva rörelseglädjen på isen.

Stenungsunds Montessorieskola är den enda friskolan i kommunen och har internationella utbyten för lärare och elever, det schemalagda ämnet Källkritik och numera en exklusiv skridskoutbildning. Ett samarbete med Stenungsunds Konståkningsklubb kommer att bidra till att alla elever får möjlighet att utveckla sin motoriska förmåga på isen.

”Samarbetet skapar möjligheter för Stenungsunds Konståkningsklubb att kunna sprida skridskoskicklighet” säger Alexandra von Essen från Stenungsunds Konståkningsklubb, ” Det här ger oss möjlighet till att skapa en jämlik ishall och bidra till en meningsfylld, aktiv fritid för våra medlemmar och skolelever, där alla får vara med, ta plats och känna glädje, glöd och gemenskap.

Skribent: Alexandra Von Essen
E-post: This is a mailto link

logo

Stenungsunds KK
föreningskod S33
  
 
SPONSORER
PLATINUMSPONSORER
 SLS logo

 

ICA Kvantum

 

Indus

 

SPONSORER

  
Nya Stiggans Billack AB
   Fiskhuset
 STC 
   
 
   
  Lokaltidningen 
   logo
 

Postadress:
Stenungsunds KK - Konståkning
Box 133
44422 Stenungsund

Besöksadress:
Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2
44447 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info