Hoppa till sidans innehåll

Tränarpresentation


Tränarpresentationer


Helena Lindblom
This is a mailto link

Period 30, 31 och 32

Huvudtränare i Stenungsunds KK. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har haft landslagsåkare på SM, NM och internationell nivå. Arbetar tillsammans med Duran O´Hara Lindblom.

Duran O´Hara Lindblom This is a mailto link

Period 30, 31 och 32

Arbetar som tränare i Stenungsunds KK. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har själv lång erfarenhet som aktiv åkare, varit med i landslaget och tagit medaljer både på SM och NM. Arbetar tillsammans med Helena Lindblom.

Kicki Nilsson This is a mailto link

Period 30 och 31.

Högsta tränarutbildning 4B samt GIH utbildning. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Håller i tränarutbildningar. Arbetar ihop med Kamil under period 31, går att boka för koreografi.

 

Kamil Bialas This is a mailto link

Period 31

Huvudtränare i Fredrikstad Kunstlöpklubb Norway. Arbetar även som koreograf i Polen. Utbildad i Sankt Petersburg i Ryssland och Vancouver Canada. Tävlat på internationell nivå. Arbetar tillsammans med Kicki Nilsson i period 31. Går att boka för koreografi.

 

Anne-Louise Elwing This is a mailto link

Period 31 och 32.

Huvudtränare i Uddevalla KF. Högsta tränarutbildning 4B. Tränare för såväl nybörjare som elitåkare. Har haft landslagsåkare på SM, NM och Internationell nivå.

Nicolina Lundgren nnicolinalundgren@gmailcom

Period 31 och 32

Tränare i Uddevalla KF. Har gått steg 2B i tränarutbildningarna och även GTU1 genom sisu som är en grundtränarutbildning. Har varit verksam tränare sedan 8 år tillbaka. Jobbar med åkare på alla nivåer. Läser till dietist på Göteborgs universitet. Går att boka för koreografi.

 

Angelica Nylén This is a mailto link

Period 30

Huvudtränare i Djurgårdens IF. Högsta tränarutbildning 4B. Tränar åkare från nybörjarnivå upp till elitnivå. Är även utbildad domare.

Tamara Kuchiki This is a mailto link

Period 31.

Huvudtränare i Kungsbacka KK. Toppkoreograf med utsökt skridskoteknik som har arbetat i USA.
 

Susanne Olsson This is a mailto link

Period 30

Huvudtränare i Mörrums KK. Högsta tränarutbildning 4 samt 3-årig lärarutbildning. Brinner för teknik och utveckling. Landslagstränare med mångårig internationell erfarenhet.

 

Lotkov Evgueni This is a mailto link

Period 30

Huvudtränare i Isdala KK. Utbildad i Ryssland och har även tränarutbildning 4 i Sverige. Har arbetat med landslag i Sverige och Finland. Har även tränat åkare på EM, VM och OS nivå. Har utsökt teknik

Galina This is a mailto link

Dans Period 30

Galina är tränare i Isdala KK. Utbildad i Ryssland och har även tränarutbildning 4 i Sverige. Diplomerad koreograf utbildning i Ryssland från Russian Theatrical Art-Academy i Moskva. Galina koreograferat nationella och internationella åkare.

 

Patricia Aliaga This is a mailto link

Dans Period 31 och 32

Utbildad gymnasielärare i idrott & hälsa och spanska.

I Chile och Sverige har hon arbetat som areobics, aerolatino, step och dansinstruktör och hon har hämtat inspiration genom att delta i kurser och kongresser i Argentina, Chile och Brasilien. Hon har även tävlat inom aerobics, arbetat som koreograf och salsalärare, samt drivit eget gym i Chile. Driver en egen dansskola.

 

 Tränarna arbetar delvis tillsammans på isen.

Antalet tränare på is och markträning varierar.

logo

Stenungsunds KK
föreningskod S33
 
  
Våra sponsorer 
säsongen 2017-2018
 
HUVUDSPONSOR
 
 Indus 
  
  logo 
 
 STC   
 
 Renova
 
 
   
 Stenungsbaden
 Fiskhuset  
 
    
  Lokaltidningen   
  
    
 Berge 
 
  Din Vet Logga   
 
 

 

 

 

 

 

 

 

HSO-loggacmyk

Postadress:
Stenungsunds KK - Konståkning
Box 133
44422 Stenungsund

Besöksadress:
Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2
44447 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info