Hoppa till sidans innehåll

Folksams Ledarcamp stipendiat

06 APR 2018 12:23
  • Skapad: 06 APR 2018 12:23

Pressmeddelande den 06/04/2018
Stenungsunds KKs tränare Therése Dovinger utsedd till Folksams Ledarcamp stipendiat


Stenungsunds Konståkningsklubbs tränare och konståkare Therése Dovinger, 20 år, har erhållit ett stipendium från Folksam och blivit utvald att delta på en inspirations- och utbildningshelg på Billingehus Skövde den 4-6 maj. Tillsammans med ett 60-tal unga idrottsledare mellan 16-25 år från Västra Götaland Idrottsförbund och Värmlands Idrottsförbund kommer Therése få uppleva en spännande och intensiv helg.


”Jag är jätteglad över att jag har fått detta stipendium och möjlighet till att träffa andra unga ledare från andra idrotter för att utveckla mitt ledarskap som tränare.” säger Therése. ”Jag arbetar som huvudansvarig för Stenungsunds Konståkningsklubbs Skridskoskolan samt studerar ”Sports Coaching” vid Göteborgs Universitet och är mycket tacksam för att klubben har visat så stort förtroende för mig genom att nominera mig samt att jag har blivit uttagen som stipendiat”, fortsätter Therése.


Therése Dovinger är konståkare sedan 4 års ålder och har tidigare även arbetat som tränare i Vänersborgs Gymnastikförening. Sedan 4 år tillbaka arbetar Therése hos Stenungsunds Konståkningsklubb som tränare samt genomgår de tränarutbildningstrappor som Svenska Konståkningsförbundet och SISU tillhandahåller.


”Vi är så glada att Therése har erhållit detta stipendium”, säger Stenungsunds Konståkningsklubbs Ordförande Sara Berge. ”Therése är väl värd denna utmärkelse, hon är en ung positiv förebild för alla våra medlemmar. Vår klubb arbetar hårt med att uppmuntra våra ungdomar att utbilda sig till tränare inom konståkning och Theréses stipendium är ett kvitto på att hos Stenungsunds Konståkningsklubb får alla, oavsett ålder, funktionsnedsättning eller kön, lära sig att åka skridskor. Vi vill skapa en jämlik ishall och bidra till en meningsfylld, aktiv fritid för våra medlemmar, där alla får vara med, ta plats och känna glädje, glöd och gemenskap.”


Kontaktpersoner:
Alexandra von Essen, Mobilnummer 0707-32 14 42 E-post This is a mailto link

Skribent: Alexandra Von Essen
Epost: This is a mailto link

logo

Stenungsunds KK
föreningskod S33
 
  
Våra sponsorer 
säsongen 2017-2018
 
HUVUDSPONSOR
 
 Indus 
  
  logo 
 
 STC   
 
 Renova
 
 
   
 Stenungsbaden
 Fiskhuset  
 
    
  Lokaltidningen   
  
    
 Berge 
 
  Din Vet Logga   
 
 

 

 

 

 

 

 

 

HSO-loggacmyk

Postadress:
Stenungsunds KK - Konståkning
Box 133
44422 Stenungsund

Besöksadress:
Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2
44447 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info