Hoppa till sidans innehåll

Fantastisk galakväll avslutade säsongen

2017-05-23 08:45
  • Uppdaterad: 2017-05-23 08:51

Stenungsunds Konståkningsklubb arrangerade tillsammans med sin sponser BERGE en fabulös galakväll den 19 maj för alla konståkare, tränare och funktionärer som hade hjälpt till med den stora succéishowen ”Myt och Magi”. 

128 åkare, tränare och funktionärer slöt upp på galakvällen för att avnjuta en välfylld italiensk inspirerad buffé. En kavalkad av bilder tagna av fotograf Krister Persson och Carl Berge uppskattades mycket av galapubliken. Se mer på SteKKs officiella facebooksida

 ”Stenungsunds Konståkningsklubb vill på detta sätt tacka alla som hjälpt till med vår trollbindande isshow Myt och Magi, säger Galgaprojektgeneralen Alexandra von Essen, som även bjöd galapubliken på ett bejublat sångpotpurri om showen.

 ”Vi har redan startat vår planering av nästa säsong”, fortsätter Alexandra, ”Stenungsunds Konståkningsklubb brinner av glädje, glöd och gemenskap. Vi vill skapa en meningsfull och aktiv fritid för alla och ser fram emot närmast vårt intensivläger i juni, sommarläger i juli-augusti och höststarten av säsongen men även vår nästa isshow 2018.”

Skribent: Hege Åberg
Epost: Adressen Gömd

logo

Stenungsunds KK
föreningskod S33
 
 
 
Våra sponsorer 
säsongen 2015-2016 
 
HUVUDSPONSOR
  ICA Kvantum  
 
 Indus 
  
  logo 
 
 STC   
 
 Renova
 
 
 Portgiganten  
 Stenungsbaden
 Fiskhuset  
 
    
  Lokaltidningen   
  
  BDO  
 Berge 
 
  Din Vet Logga   
 
 

 

 

 

 

 

 

 

HSO-loggacmyk

Postadress:
Stenungsunds KK - Konståkning
Box 133
44422 Stenungsund

Besöksadress:
Stenungsund Arena, Nösnäsvägen 2
44447 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info